Què és la petjada o empremta ecològica?

La petjada ecològica és sense Indicador de l’impacte ambiental Generat Per la Demanda Humana Que es fa dels recursos existents en els ecosistemes del Planeta relacionant-la amb La paraula capacitat Ecològica de la Terra de regenerar seus Recursos.
El dèficit ecològic és la Diferència Entre la zona del available (la paraula capacitat de càrrega) i la zona del
consumida (empremta ecològica) a l’ONU Lloc determinat. Posa de Manifest la sobreexplotació del capital natural i la incapacitat de Regeneració del tant un Nivell mundial de com local.

Efectes potencials nombrosos existencial de l’Escalfament mundial Que hipotèticament afectarien El Medi Ambient ia la vida humana segons les Teories de l’Escalfament global. El director és L’increment Progressiu de la Temperatura mitjana. A partir d’aquest, augment d’Una sèrie de Diferents Efectes de Como L’augment del nivell del Mar, Canvis en els Ecosistemes Agrícoles, l’Expansió de les Malalties Tropicals, augment de la intensitat dels Naturals Fenòmens. Alguns d’Estós Fenòmens si estarien produint en l’Actualitat, Però és Difícil precisar una relació directa amb L’escalfament global.
Es diu Desenvolupament sostenible Desenvolupament Aquell Que és Capaç de satisfer les necessitats actuals pecat comprometre els recursos i Possibilitats de les Futures Generacions.
La paraula capacitat Biològica ES refereix a l’estil de la paraula capacitat de les Nacions Unides Àrea Específica biològicament productiva de l’ONU Generar Abastament regulars de Recursos renovables i d’absorció dels Residus resultants de  consums.
La petjada ecològica quan d’ona Regió supera La seva paraula capacitat, Biològica, vol dir que està usant de Manera Sostenible no.

Podem Salvar la terra i tenim temps Però és que el problema no és sinó Ajudar és Que Ningú intenta Ajudar.
Si no ajudem la terra no Perd res sinó Nosaltres perdem o ben dit és Que Ens matem un Nosaltres Mateixos Amb Les nostres Mans per El Què fem al Planeta. Si no reaccionem Ara no hi va haver una Anem aconseguir i Ningú sobreviurà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: