0 Presentació

savetrees_500.jpg

Aquest bloc ha estat creat per David Donat, professor responsable de la matèria optativa “Projectes Mediambientals” de 3r d’ESO a l’IES Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. És una matèria quadrimestral d’alternativa a la religió que s’ha començat a impartir a partir del setembre de 2008. Nosaltres no tenim el segell d’Escola Verda (ja ens agradaria poder-hi optar) però això no treu que no ens ocupem del Medi ambient.

En aquest bloc el professor i els alumnes hi publiquem tot el que fem i tot el que trobem interessant relacionat amb el medi ambient. També ens serveix com a base de dades i com a font d’informació. Ens agrada rebre visites i comentaris dels internautes que vulguin acompanyar-nos. Animeu-vos a participar-hi.

Trobareu que utilitzem dos registres diferents de llenguatge escrit: un de més formal per a les entrades i pàgines del bloc i un altre de més informal per als comentaris. La publicació d’entrades al nostre bloc queda restringida al professor i a l’alumnat que cursa la matèria, mentre que els comentaris estan oberts a tots els internautes que vulguin fer aportacions constructives a la nostra feina; sou sempre benvinguts.

Gràcies per visitar-nos i per participar-hi (si voleu).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: